Tuesday, December 28, 2010

♥ Sebok Nak SAMA je ♀

SAME SANDAL, SAME JEANS, SAME SHIRT
Semua pun nak SAMA je!!

Sampai orang selalu tegur
"Haishh Rynna n Affi ni asik nak sama je"
konon nak sedondon la tu


Teka mana kaki Rynna mana kaki Affi?
ayooo tebak yang mana satu, tebak ayooo

Ya Rynna memang suka kenakan gaya atau baju yang sama warna dgn Affi
So what??
Kami suka kelihatan bersama dengan gaya yang sama ♥♥

Kalo Affi pake baju hitam, seboklah Rynna nak hitam jugak
Kalo Rynna pake jeans lusuh seboklah Affi pun pake yg lusuh jugak

apa yang menyebabkan Rynna terlalu obses dengan "NAK SAMA JE"
hurmmm bila dipikir-pikir

Owhhhh Ini Rupanya

Mari Rynna perkenalkan pada orang yang bertanggungjawab yang membuatkan Rynna tergila-gila dengan "SEBOK NAK SAMA JEW"

*drumroll*
WIDHI aka MAMAKU


Iya Mama ku emang dari kecil suka gayakan Rynna dan kakakku Tisa dgn gaya yang sama..SEMUANYA NAK SAMA AJA
Liat aja buktinya, gaya silang kaki kami 3 beranak pun nak sama je.. heee

Lagi Lagi NAK SAMA JE

Kan udah kukatakan dari kecil mmg nak SAMA

haishhh SAMA lagi

Mama suka anak-anaknya SAMA kali


Kasih sayang Mama pada anak-anaknya juga sama rata..
Kalo Tisa dapat Rina pasti dapat
satu tuk Tisa, satu tuk Rina


Tisa dikasi kucing , Rina juga dikasi!!

Mama belikan Tisa patung kucing, Rina juga dibelikan patung kucing sama Mama :)

from head to toe SAMA!!!

Gaya rambut juga harus SAMA, seorang ada fringe hair bangs, seorang lagi juga harus ada

Tisa sailor girl, Rina juga sailor girl

Kalo tak baju yang SAMA, seluar pun jadi la SAMA

Tisa pakai cekak, Rina juga harus pake cekak

Hurmm.. sememangnya semua Ibu memang suka anak-anaknya berketerampilan yang SAMA.. senang kan, kalo shopping beli sekali je, tak perlu runsing nak pikir yang lain..

Oleh kerna dari kecil udah biasa di SAMA kan.. itu yang terbawa-bawa sampai ke besar

kalo SAMA barula nampak sedondon & hot couple gitu
*perasan eeuiiii*


Baju kotak-kotak sama ;)

teringat waktu zaman Unit Trust, kalo keluar nak buat sales, suka janji degan sahabatku Ayien nak pakai baju yang sama, cuma lain color lar, sampai orang ckp "u all ni adik beradik ke?" heee..
Suka la tgk sama-sama

Paling suka COUPLE DAY OUT
bisa spend time BERSAMA-SAMA BFFku

p/s : main badminton pun nak t-shirt color sama Gray, sume nak sama je, hehe

♥ AYW ♀

7 comments:

  1. betul2...bila sedondon memang nampak sangatttt hot...dua hati sehati sejiwa gitewwww...wahhhh lomantikkknyaaaaa ualls...

    ReplyDelete
  2. sedondon lah cun yang..
    baru lah howt gitu... hehehe
    klu dgn bf nyer.. sure romantic..
    sehati sejiwa...hahhaa

    ReplyDelete
  3. mmg sudah menjadi style terkini
    sedondon gitu....artis atau x artis...
    suka yg sedondon...apalagi yg gf bf...
    yg best kalo, adik beradik sedondon...
    x risau kalo hilang...:)

    ReplyDelete
  4. comelnya ryna masa kecil..macam mak akak juga..baju sama walaupun berlainan corak ataupun warna..masa kecik oklah..bila dah besar tak mau lagi..macam boria.

    ReplyDelete
  5. Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  6. cuba mintak wira tgk album kecik2. akak dgn wira pun di pakaikan sama. sampaikan org ingat kami kembar. hihihhi

    ReplyDelete