Thursday, November 15, 2012

♥ Chixplup ber"Peplum" di Pavi♀

 14.11.12
girls... it's CHIXPLUP session again!!
rindunya uollsss...

it's been a while since we last met, postponed, postponed dan postponed..
akhirnya chixplup dapat bertemu dan berlaga pipi dan dada for our lunch session

Frh, Ain, Yana, Me ♥

meeting point?
mana lagi sesi Chixplup must be either Pavilion or KLCC
but this time PAVI!!

Lunch at Nandos
look at Yana's caption

"An hour with them is definitely not enough!"
yup indeed..it's true, for me 1 hour is not enough 



Yana have to back for work
Me?? I still have a lot of leave balance, it's time to utilise and clear my leave 
so me.. HALFDAY!!! jgn jealous..
reason for applying halfday leave : Rest & Recreation 
SPEND TIME with my girls..Chixplup

to Yana

BAIIII YANA!!!!
 Jangan Jealous.. next time sila apply halfday okay!!

So apa plan? Simple Plan? Value Plan?
hurm..
 Apa lagi, sudah habis makan mari kita sambung jalan-jalan di Pavilion
Ain keep saying "I dah gemok,I dah gemok,i nak beli baju sekarang juga"
gemok sangat ke dia?




Look at her, Housewife 002
Masih tetep anak dara mcm bondgirl okay!!! She will forever looks like 21 after 2kids

ps : i wonder how do i look like after giving birth . hurmm.. i easily  gain weight
TIDAAAAK!!!!!

sedang kami berjalan-jalan mencari baju di Forever 21.. tiba-tiba..




cantiknyaaaa...
KIMONO CARDI

 "Batik Print Kimono Cardi" sekarang kan tengah trend, 
mostly semua online shopping ada collection kimono cardi ni,SazzyFalak,Zalora, Fashionvalet, semua pun ada

Forever 21 pun ado..



Check more batik cardi collection from SFBYSF
http://sfbysazzyfalak.com/index.php/catalogsearch/result/?q=batik

Cantik kaaaaaaaannn.. NAAAAKKK!!
forever 21 & SFBYSF around 100++

hurm nak beli ke tak nak, nak beli ke tak nak.. hurm..

Frh : alar u, kita beli kain chiffon borong banyak-banyak, then hantar tailoring, kita jahit tempah.. Me : Kann..gitu kau..Good idea!!haaa jimat cermat u..hihihihi...


done cuci mata di Forever 21..kami Jalan dan Jalan dan Jalan lagi..
seperti ada sesuatu yang membawa kami ke "DressingPaula"
siapakah atau apakah sesuatu itu? Nantikan jawapannya selepas ini..



Camwhore in fitting room

3 Pretty Princess in Peplum =P

mengaku sajalah kalian semua pun pernah camwhore dalam fitting room juga kan..kan..kan..
jangan segan, jangan malu, i've seen quite a few ppl doing this too
they camwhore anytime, anywhere,

Pakai baju Peplum ke office nampak macam korporat look tak?
satu hari nak ke office pakai baju Peplum ni and berangan ala primadona Saloma sambil nyanyi "lagu bila larut malam, suasana sepi.."
so sekarang ni pakai baju peplum ke office nak jadi perempuan korporat ke kabaret?

hehehee..



 kami camwhore bukan sembarang camwhore.. kami beli okay!!

I'M IN LOVE WITH DRESSING PAULA, IN LOVE WITH THEIR PASTEL COLLECTION 
price pun affordable

Ain Jr - 3 tops
Me - 1 top
Frh - 1 top

imma come back again to get my Peach color blouse, ^__^

ohh ya berbalik kepada soalan di atas tadi,
seperti ada sesuatu yang membawa kami ke "DressingPaula"
siapakah atau apakah sesuatu itu?

"sesuatu" = setan
Setan itu lah yang membawa kami masuk dan membuat nafsu shopping kami memuncak tahap klimaks..
memang tak tahan sangat, sampai dah terkeluar..
keluar duit ku..habis duit aku..dasar setan!! hahaaaa..
 Yaa.. kami meneruskan aktiviti Shopping Sakan Setan ke MNG dan H & M
 Cabaran "Shopping Sakan Setan" telah bermula
guess who is the winner

and the winner is..
drumroll..
..
..
..
..



Champion, Gold  :  Ain Jr (housewife) - 4 tops + 1 legging + accs
Silver :  Frh (student)  - 2 tops
Bronze : Me (kerja) - 1 top

amboi housewife dan student bukan main lagi shopping, hehe..
alhamdulillah saya masih kuat iman tidak berbelanja mengikut nafsu, wah ayat sungguh bermadah dan puitis, tolonglah sebenarnya duit sudah pokai kalau tidak sudah pasti shopping sakan setan juga..

look fwd for our next Chixplup session
Chixplup Couple Day - Seafood!!
Shopping Day Out (girls only!)
 GIRL prefer SHOP with GIRLFRIENDs than BOYFRIEND


 dapat gaji shopping

kbai..

♥ AYW ♥

No comments:

Post a Comment

Post a Comment