Saturday, May 22, 2010

♥ RedMummy VS Azwan Laser ♀

Panasss - Gamattt - Ganassss ok.. I really had fun watched the Adidas Pure Game Ole KO Challenge last night between RedMummy & Azwan Laser.. sampai harini terbayang-bayang permainan yg sgt havoc... bukan senang nak tgk Diva Azwan ni main bola..pernah ke nengok dia main bola? ni la peluang nya..

- picture taken from Redmummy Tweetphoto -


Rynna sokong Kak Red.. 100% yakin Kak Red pasti menang, sbb Kak Red ada ckp "akak mmg main futsal Rynna, dari dulu pun, Red Daddy pun kalah dgn akak, akak lagi terror" dengar statement cam gitu..confirm la Kak Red menang..
"Si Doi" sokong Azwan Laser.. menci tau.. ada la tu kenangan bersama si Azwan huh :@ sebel deh.. asikkk bertweet dgn Azwan Laser je.. jelous nich!!

- kak Red dah slim.. comei je, dgn new hair cut nampak mcm sweet 17 -

Before the game started, Jojo Struys as the host for Project Alpha did some interview for each blogger..

Jojo : Redmummy, are you ready for the game?
RM : Yess I am.. and I heard that im gonna play with Azwan Ali today, buat Azwan baik ko menyerah je, ko kalah makkk...kalah... I used to play futsal.. tapi dah pencen 2 tahun..


Jojo : Azwan, apaaa ni.. how can you play futsal with all this stuff, scarf, mini fan, sunglasses, sandal..ayooooo... boleh ka?
Azwan: Even i'm not a a good footBALL player, but i'm very good play BALL after 12midnite.. kalo ada sesapa nak main bola dgn Azwan can call me at 012....

(auwwww wut ball is that??? heeee "doi" suka jer dgr statement tuh)


- jojo interview Shaolin Tiger (very d mat saleh one) -


REDMUMMY vs AZWAN LASER

Redmummy OLE!!!

Gurl Power!!


- gaya seorang Champion -

Haiihh terbayang-bayang game smalam, teringat Azwan Laser jatuh tergolek, pastu kena bola kat muka sbb Kak Red sepak, spek mata, scarf, gelang sume copot (tertanggal) .. sedihhh sungguh..ciannnn...syg ga sempat record video, tp ga' papa deh, tunggu video dari Project Alpha aja.. nti kalo video udah kluar, mo nton video game match Redmummy VS Azwan Laser berulang-ulang... kih kih kih...

-Blogger Battling between Project Alpha S1 & S2-

WHO IS THE WINNER?

King of the Cage
KY Speaks



Rynna in Red Kebaya + Red Mummy


♥ AYW ♀

2 comments:

  1. ahahhahaha!!

    cute punya entry

    love u rinaaaaaaaaaa!!!!

    Redmummy

    ReplyDelete